Handboog vereniging L'Union Boxtel

AD 1840

Darten

Naast Handboogschieten wordt ook de dart sport beoefend. Zo organiseren we jaarlijks op de 4e zondag van Januari het Open Boxtel toernooi waar veel Darters uit Nederland en een aantal uit het buitenland aan deelnemen.

Dit Jaar gooien we alleen een volwassenen toernooi. Eerst koppels en daarna Singles.


Veel Gestelde Vragen

 • Hoe wordt het alcoholbeleid in de hand gehouden tijdens het toernooi?

  In verband met de regelgeving omtrent de leeftijd waarop alcohol genuttigd mag worden, heeft het bestuur van L'Union Boxtel besloten om dit beleid ook uit te dragen tijdens ons darttoernooi. Het darttoernooi is een mooi sportevenement waarbij de sport voorop moet staan. Daarnaast wil het bestuur niet het risico lopen om een boete van € 1300,- of meer te krijgen, omdat men zich niet aan de regels zou houden. Bezoekers en deelnemers waarbij de leeftijd niet is vast te stellen, moeten bij binnenkomst aantonen dat ze ouder zijn dan 18 jaar. Wanneer de vereiste leeftijd is geconstateerd, dan ontvangen zij een polsbandje dat aangeeft dat het drinken van alcoholische dranken is toegestaan. Personen onder de 18 jaar die toch alcoholische dranken nuttigen moeten het toernooi en de accommodatie direct verlaten. Tevens worden bezoekers of deelnemers, die zichtbaar te veel alcohol hebben genuttigd, uit het toernooi gehaald en uit de accommodatie verwijderd. Het bestuur gaat er vanuit dat alle deelnemers en bezoekers deze uitvoeringsregels onderschrijven en zich houden aan deze afspraken. Het Organisatie Comité wenst u een succesvol en plezierig toernooi.

 • Wat zijn het maximaal aantal deelnemers?

  Aan het koppel toernooi kunnen maximaal 64 koppels deelnemen. Single heeft maximaal 128 deelnemers.

 • Zijn er mogelijkheden om te roken?

  Roken is natuurlijk niet toegestaan in de Dart zaal. Wel kan er buiten onder het afdak gerookt worden.

 • Vanaf welke leeftijd kan ik met de jeugd meedoen?

  Voor het Single toernooi vanaf 16 jaar. Bij Koppels moet tenminste 1 van de deelnemers binnen het koppel ouder dan 16 jaar zijn.

 • Kan ik me van tevoren inschrijven?

  Dat kan door een mail te sturen naar open-boxtel@lunion-boxtel.nl Met vermelding van naam van deelnemer(s).
  Als het inschrijfgeld binnen is, ben je definitief ingeschreven en hoef je bij aankomst op de wedstrijd alleen te melden dat je binnen bent.
  Het inschrijfgeld kan over gemaakt worden naar NL92 RABO 0108822117 tnv Omnisportvereniging L'union Boxtel o.v.v. Dart 2020 en de naam van de deelnemers.
  Als het geld binnen is krijg je een bevestiging via mail.
  Terugbetaling gebeurt alleen als er voor vrijdag 24 januari 2020 is afgemeld via open-boxtel@lunion-boxtel.nl. Dit om te voorkomen dat we deelnemers onterecht moeten afwijzen als het maximale aantal deelnemers bereikt is.

 • Kan ik ook op de dag zelf betalen?

  Dat kan zeker. Houd er wel rekening mee dat we een maximaal aantal koppels van 64 en een maximaal aantal singles van 128 aanhouden op volgorde van betaling. Op de dag van de wedstrijd is het inschrijfgeld 10 pp en 14 euro per koppel.

 • Hoe laat begint het toernooi?

  De zaal is open om 8.30 uur.
  Inschrijven koppel toernooi begint om 9.00 uur.
  Het koppel toernooi begint om 10.00 uur.

  Inschrijven Single toernooi kan tot 12.30 uur.
  Het toernooi begint om ca. 13.00 uur.

 • Is het toegestaan eigen consumpties mee te nemen?

  Nee. Het is u niet toegestaan eigen consumpties mee te nemen en/of te nuttigen in de accommodatie tijdens het Dart Toernooi.

 • Hoe wordt er omgegaan met onsportief gedrag?

  Onsportief gedrag betekent uitsluiting van de wedstrijd. De wedstrijdleiding bepaald of gedrag onsportief is. Bij herhaling betekent dit ook uitsluiting voor toekomstige toernooien.

 • Is er een apart Damestoernooi?

  Nee er is geen apart dames toernooi. Dames en Heren gooien in hetzelfde toernooi.
 • Wordt er in poules of knock out gegooit?

  Dit jaar wordt het single toernooi in poules gegooit. En koppel Toernooi in knock out systeem.Sponsoren
Boxtel open


FaceBook